Bevestigen van de configuratie van een virtuele printer.

Gebruik deze procedure om de configuratie van een virtuele printer te bevestigen.

1. Start Web Image Monitor.

Voor meer informatie over inlognamen en wachtwoorden raadpleegt u "Web Image Monitor gebruiken" in de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

2. Klik in het menugebied op [Configuratie], en klik daarna op [Virtuele printerinstellingen] in de categorie "Printer".

Een lijst met beschikbare virtuele printers verschijnt.

3. Selecteer de virtuele printer waarvan u de configuratiedetails wilt bevestigen en klik vervolgens op [Details].

Er verschijnt een configuratielijst voor de geselecteerde virtuele printer.