Als bi-directionele communicatie is uitgeschakeld

Instellingen voor de apparaatopties als bi-directionele communicatie is uitgeschakeld.

Belangrijk

1. Klik in het menu [Start] op [Printers en Faxen].

Het venster [Printers en Faxen] verschijnt.

Wanneer u Windows 2000 gebruikt wijst u naar [Instellingen] in het menu [Start] en klikt u vervolgens op [Printers]. Het venster [Printers] verschijnt.

Wanneer u Windows Vista gebruikt klikt u op [Configuratiescherm] in het menu [Start] en daarna op [Printers]. Het venster [Printers] verschijnt.

2. Klik op het pictogram van de printer die u wilt gebruiken.

3. Klik in het menu [Bestand] op [Eigenschappen].

Wanneer u Windows Vista gebruikt, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram van de printer die u wilt gebruiken. Daarna klikt u op [Eigenschappen].

4. Klik op het tabblad [Accessoires wijzigen].

Als de opties op het tabblad [Accessoires wijzigen] zijn uitgeschakeld, is de bidirectionele verbinding ingeschakeld. In dat geval is een wijziging in de optie-instellingen niet nodig.

Als u het RPCS-printerstuurprogramma gebruikt, klikt u op het tabblad [Accessoires wijzigen].

5. Selecteer opties, geïnstalleerd vanuit het gebied [Printeropties selecteren:], en maak vervolgens de benodigde instellingen.

6. Selecteer de totale hoeveelheid geheugen in [Totaal geheugen:], wanneer de optionele SDRAM-module is geïnstalleerd.

7. Klik onder [Instellingen papierinvoerlade:], op de lade die gebruikt moet worden en selecteer vervolgens het juiste formaat, de positie en de soort voor de lade. Selecteer het selectievakje [Autom. ladekeuze niet gebruiken] om de lade uit te sluiten als doel voor automatische ladekeuze.

8. Klik op [OK] om het dialoogvenster printereigenschappen te sluiten.