Koptekst overslaan

DeskTopBinder Lite verbeteringen

Volg de verbeteringsprocedure DeskTopBinder Lite om PDF-bestanden direct af te drukken.

1Wijs in het menu [Start] naar [Alle Programma's], [DeskTopBinder] en klik vervolgens op [Extended Features Wizard].

Het dialoogvenster [Extended Features Wizard] verschijnt.

2Klik op [Start], en klik daarna herhaaldelijk op [Volgende>] totdat het dialoogvenster [Afdrukfunctie2] verschijnt.

3Klik in het dialoogvenster [Afdrukfunctie2] op [Toevoegen...].

Het dialoogvenster [Eigensch. PDF directafdr.] verschijnt.

4Selecteer het stuurprogramma voor dit apparaat en klik daarna op [OK].

Het dialoogvenster [Eigensch. PDF directafdr.] wordt gesloten.

5Klik herhaaldelijk op [Volgende>] totdat [Voltooien] verschijnt.

6Klik op [Voltooien].