Een PDF-bestand direct afdrukken

U kunt PDF-bestanden naar het apparaat sturen om af te drukken zonder een PDF-toepassing te openen.

Belangrijk

• Deze functie is alleen mogelijk wanneer de optionele PostScript 3-eenheid is geïnstalleerd.

• Deze functie kan alleen worden gebruikt voor echte Adobe PDF-bestanden.

• De functie werkt met PDF-bestanden versie 1.3, 1.4, 1.5 en 1.6.

• PDF-bestanden gemaakt met PDF versie 1.5 Crypt Filter-functies of meer dan acht DeviceN Color Space componenten kunnen niet worden afgedrukt.

• PDF-bestanden gemaakt met PDF versie 1.6 watermark note-functies of uitgebreide optionele inhoud kunnen niet worden afgedrukt.

• PDF versie 1.7 (Acrobat 8.0)-bestanden gemaakt zonder functies die exclusief zijn voor PDF versie 1.7 kunnen wel worden afgedrukt.

• Bepaalde soorten hoge compressie PDF-bestanden kunnen niet worden afgedrukt.

Opmerking

• Er kunnen zich fouten voordoen met het papierformaat als u afdrukt op aangepast papierformaat.