Function Palette

Het Function palette bevat knoppen voor functies die reeds geconfigureerd zijn via DeskTopBinder Lite verbetering. Door deze knoppen te gebruiken kunt u Windows-bestanden afdrukken, afdrukken voorvertonen, beelden converteren en scanners registeren voor documenten zonder dat u DeskTopBinder Lite hoeft te openen. U kunt deze functies ook gebruiken door een doelbestand eenvoudigweg naar de knop te slepen die overeenkomt met de gewenste functie en het daar neer te zetten.

1Wijs in het menu [Start] naar [Alle programma's], [DeskTopBinder] en klik vervolgens op [Function Palette].

Er wordt een pictogram voor Function Palette aan de taaklade toegevoegd die rechtsonder op het scherm wordt weergegeven.

2Klik met de rechtermuisknop op het nieuwe pictogram dat is toegevoegd in het systeemvak en klik vervolgens op [Eigenschappen...].

Het dialoogvenster [Eigenschappen] verschijnt.

3Klik op het tabblad [Inhoud], selecteer het selectievakje [PDF Direct afdrukken] in het midden en klik vervolgens op [OK].

Het scherm [Eigenschappen] wordt gesloten en het pictogram [PDF Direct afdrukken] wordt aan het palette toegevoegd.