Installeren van DeskTopBinder Lite

Volg onderstaande procedure om DeskTopBinder Lite te installeren.

1Sluit alle toepassingen af die momenteel worden uitgevoerd.

2Doe de "Scanner Driver and Utilities" cd-rom in het cd-romstation.

De installer start.

Onder bepaalde instellingen van besturingssystemen werkt Auto Run mogelijk niet. Start in dat geval "Setup.exe" vanaf de basisdirectory op de cd-rom.

3Klik op [DeskTopBinder Lite].

Het dialoogvak [DeskTopBinder Lite] verschijnt.

4Klik op [DeskTopBinder Lite] en vervolgens op [OK].

5Volg de instructies in de display om DeskTopBinder Lite te installeren.

Als u wordt gevraagd de computer opnieuw te starten na het installeren van DeskTopBinder Lite, start u de computer opnieuw op en gaat u door met configureren.