Items van IEEE 802.1X voor Ethernet instellen

1. Log in op de Web Image Monitor in de beheerdersmodus.

2. Klik op [Configuratie].

3. Selecteer [IEEE 802.1X (WPA/WPA2)] in het gebied "Beveiliging".

4. Voer in "Gebruikersnaam" de gebruikersnaam in die in de RADIUS-server is ingesteld.

5. Voer de domeinnaam in "Domeinnaam" in.

6. Selecteer "EAP-type". De configuraties zijn per EAP-type verschillend.

EAP-TLS

• Geef de volgende instellingen op, afhankelijk van het besturingssysteem waarmee u werkt:

• Selecteer [Aan] of [Uit] in "Servercertificaat verifiëren".

• Selecteer [Aan] of [Uit] in "Tussenliggende certificeringsinstantie vertrouwen".

• Voer de hostnaam van de RADIUS-server op "Server-ID" in.

LEAP

• Klik in "Wachtwoord" op Wijzigen en voer het wachtwoord in dat in de RADIUS-server is ingesteld.

EAP-TTLS

• Klik in "Wachtwoord" op [Wijzigen] en voer het wachtwoord in dat in de RADIUS-server is ingesteld.

• Klik in "Fase 2 Gebruikersnaam" op [Wijzigen] en voer de gebruikersnaam in die in de RADIUS-server is ingesteld.

• Selecteer [CHAP], [MSCHAP], [MSCHAPv2], [PAP] of [MD5] in "Fase 2 Methode".

• Afhankelijk van de RADIUS-server die u wilt gebruiken, zijn bepaalde methoden mogelijk niet beschikbaar.

• Geef de volgende instellingen op, afhankelijk van het besturingssysteem waarmee u werkt:

• Selecteer [Aan] of [Uit] in "Servercertificaat verifiëren".

• Selecteer [Aan] of [Uit] in "Tussenliggende certificeringsinstantie vertrouwen".

• Voer de hostnaam van de RADIUS-server in "Server-ID" in.

PEAP

• Klik in "Wachtwoord" op [Wijzigen] en voer het wachtwoord in dat in de RADIUS-server is ingesteld.

• Klik bij "Fase 2 Gebruikersnaam" op [Wijzigen], en voer de gebruikersnaam in die in de RADIUS-server is ingesteld.

• Selecteer [MSCHAPv2] of [TLS] in "Fase 2 Methode".

• Als u [TLS] selecteert, moet u "IEEE 802.1X Clientcertificaat" installeren.

• Geef de volgende instellingen op, afhankelijk van het besturingssysteem waarmee u werkt:

• Selecteer [Aan] of [Uit] in "Servercertificaat verifiëren".

• Selecteer [Aan] of [Uit] in "Tussenliggende certificeringsinstantie vertrouwen".

• Voer de hostnaam van de RADIUS-server op "Server-ID" in.

7. Klik op [OK].

8. Klik op [Configuratie] en klik vervolgens op [Interface instellingen] in het gebied "Interface".

9. Selecteer [Actief] in "Ethernet-beveiliging".

10. Klik op [OK].

11. Klik op [Uitloggen].

12. Sluit Web Image Monitor af.