Apparaatcertificaat installeren

1. Log in op de Web Image Monitor in de beheerdersmodus.

2. Klik op [Configuratie].

3. Klik op [Apparaat certificaat] in het gedeelte "Beveiliging".

4. Klik op [Certificaat 2] in het venster "Apparaat certificaat" en klik vervolgens op [Verzoek].

5. Voer de toepasselijke "Algemene naam" en "Landcode" in op de pagina "Certificaatinformatie" en klik vervolgens op [OK].

6. "Bijwerken..." verschijnt. Wacht ongeveer 2 minuten en klik vervolgens op [OK].

7. Klik op [Details], in het venster "Apparaat certificaat" als kladblokpictogram weergegeven voor "Verzoeken".

8. Selecteer alles en kopieer vervolgens de volledige tekst "Tekst voor opgevraagde certificaat" die wordt getoond in het venster "Status certificaat".

9. Ga naar de certificaatverificatieserver en vraag het CA-certificaat aan met behulp van de tekst die u hebt gekopieerd in de vensters "Tekst voor opgevraagde certificaat".

Hoe u het certificaat opvraagt, hangt af van de omgeving die u wilt gebruiken.

10. Klik op [Certificaat 2] in het venster "Apparaat certificaat" en klik vervolgens op [Installeren].

11. Met behulp van een tekstverwerker opent u het CA-certificaat dat u in stap 11 hebt gedownload en u kopieert over alle tekst heen.

12. In het venster [Installeer certificaat] plakt u alle gekopieerde tekst in het CA- certificaat.

13. Klik op [OK].

14. "Bijwerken..." verschijnt. Wacht ongeveer 2 minuten en klik vervolgens op [OK].

15. Controleer of bij "Apparaat certificaat" "Geïnstalleerd" staat.

16. Klik op [Certificaat 2] in "Certificaat" en klilk vervolgens op [OK].

17. Klik op [Uitloggen].

18. Sluit Web Image Monitor af.