IEEE 802.1X configureren

IEEE 802.1X kan worden geconfigureerd met de beheerdersmodus van Web Image Monitor. U kunt een van de volgende vier EAP-verificatiemethoden selecteren: EAP-TLS, LEAP, EAP-TTLS en PEAP. Let wel: elke EAP-verificatiemethode heeft andere configuratie-instellingen en verificatieprocedures.

De volgende types en vereisten van certificaten komen voor:

Als een certificaat is vereist, configureert u alle instellingen nadat het certificaat is geïnstalleerd.

EAP-types die een "sitecertificaat" vereisen.

EAP-TLS, EAP-TTLS, PEAP (noodzakelijk behalve LEAP)

EAP-types die een "sitecertificaat" en een "apparaatcertificaat" vereisen

EAP-TLS, PEAP (Fase 2 is alleen voor TLS)

Verwante onderwerpen

Een sitecertificaat installeren
Apparaatcertificaat installeren
Items van IEEE 802.1X voor Ethernet instellen
Items van IEEE 802.1X instellen voor Wireless LAN