Using SmartDeviceMonitor for Admin

Met SmartDeviceMonitor for Admin, kunt u de status van de netwerkprinters volgen. U kunt ook de configuratie van de netwerkinterfacekaart wijzigen via TCP/IP of IPX/SPX.

Belangrijk

Protocolstack geleverd met Besturingssysteem

• Windows 2000

TCP/IP

IPX/SPX

NetWare

Novell Client for Windows NT/2000/XP

• Windows Server 2003/2003 R2

TCP/IP

IPX/SPX

• Windows XP

TCP/IP

IPX/SPX

Novell Client for Windows NT/2000/XP

• Windows Vista

TCP/IP

Novell Client for Windows NT/2000/XP/Vista

Beschikbare bewerkingen

De volgende functies zijn beschikbaar:

• Hiermee beperkt u de instellingen ingevoerd vanaf het bedieningspaneel en schakelt u de wijzigingen uit die aan bepaalde items werden gedaan.

• Hiermee schakelt u de selectie van het papiertype in dat in het apparaat geladen is.

• Schakelt over naar en komt u de energiebesparende modus.

• Hiermee controleert u informatie over afdrukken, papierkwaliteit enz.

• Hiermee controleert u meerdere printers tegelijkertijd. Wanneer er veel printers zijn, kunt u groepen aanmaken en de printers indelen om het beheer overzichtelijker te maken.

• Hiermee controleert u de netwerkinstellingen van het apparaat en gedetailleerde informatie over het apparaat.

• Hiermee kunt u de netwerkinstellingen van het apparaat wijzigen.

• U kunt informatie controleren over afdruktaken die vanaf een computer worden verzonden.

• Hiermee kunt u taakhistories controleren van afgedrukte, gefaxte (LAN-fax), gescande en gefotokopieerde documenten die met gebruikerscodes werden gemerkt.

• Hiermee kunt u functies selecteren zoals afdrukken en scannen voor elke gebruikerscode.

• Faxnummers en e-mailadressen die in het apparaat werden opgeslagen, kunnen per computer worden gewijzigd en opgeslagen.

• U kunt elke ingang van de faxtaakhistorie controleren.

• U kunt instellingen invoeren voor groepsapparaten en de statuswijzigingen ervan weergeven.

• Met Adres beheer Tool kunt u LAN-faxnummers, gebruikersnummers voor Scannen naar map en adressen om internetfaxen te verzenden en te ontvangen, beheren.

• De naam en de map van de verzender van de e-mail kunnen worden beveiligd.

Verwante onderwerpen

SmartDeviceMonitor for Admin installeren
De configuratie van de netwerkinterfacekaart wijzigen
De menu's op het bedieningspaneel van het apparaat vergrendelen
Het papiertype wijzigen
Gebruikersinformatie beheren
De energiespaarstand configureren
Een wachtwoord instellen
De apparaatstatus controleren
Naam en opmerkingen wijzigen
Laad Fax Journaal
Spoolafdruktaken bekijken en verwijderen
Adresinformatie beheren