De URL van de gedownloade Help koppelen

U kunt de URL van het helpbestand op een computer of webserver koppelen aan de "?"-knop koppelen.

1. Log in op de Web Image Monitor in de beheerdersmodus.

2. In het menugedeelte klikt u op [Configuratie].

3. Klik op [Webpagina].

4. In het vak [Help URL doel instellen] voert u de URL van het helpbestand in.

Als u het helpbestand in "C:\HELP\EN" hebt opgeslagen, enter "file://C:/HELP/". Bijvoorbeeld: als u het bestand op een webserver hebt opgeslagen, en de URL van het indexbestand is "http:// a.b.c.d/HELP/EN/index.html", voer dan "http://a.b.c.d/HELP/" in.

5. Klik op [OK].