SmartDeviceMonitor for Admin installeren

Volg de onderstaande procedure om SmartDeviceMonitor for Admin te installeren

1. Sluit alle actieve toepassingen af.

2. Stop de cd-rom in de cd-rom-drive.

Het installatieprogramma start.

3. Selecteer een interfacetaal en klik vervolgens op [OK].

De volgende talen zijn beschikbaar: Tsjechisch, Deens, Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Hongaars, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Fins, Zweeds, Vereenvoudigd Chinees en Traditioneel Chinees.

4. Klik op SmartDeviceMonitor for Admin.

5. Klik op [Volgende].

De softwarelicentieovereenkomst verschijnt in het dialoogvak "Licentieovereenkomst".

6. Nadat u de inhoud ervan hebt gelezen, klikt u op [Volgende].

7. Volg de aanwijzigen op het scherm.

Er verschijnt een bericht wanneer de installatie voltooid is.

8. Klik op [OK].

Het is mogelijk dat er een bericht verschijnt over het opnieuw opstarten van de computer. Start de computer opnieuw op om de installatie te voltooien.