De toepasselijke instellingen voor nieuwe gebruikers instellen

Volg de onderstaande procedure om nieuwe gebruikers toe te voegen en de functies in te stellen die op hen van toepassing zijn.

1Start SmartDeviceMonitor for Admin User Management Tool op.

2Klik op het tabblad [Toegangsbeheerlijst] van User Management Tool.

Afbeelding van toepassingsscherm

3In het menu [Bewerken] klikt u op [Nwe gebruiker toevoegen].

Afbeelding van toepassingsscherm

4Voer de gebruikerscode en de gebruikersnaam in.

5Selecteer het aankruisvakje van de functies die van toepassing zijn voor de nieuwe gebruiker.

Als de aankruisvakjes onbeschikbaar zijn, is er geen restrictie voor het gebruik van die functie.

6Klik op [OK].

De gebruiker wordt toegevoegd en de vermelding [Nieuw] wordt weergegeven bij [Status].

7In het menu [Bewerken] klikt u op [Instellingen toepassen].

De instellingen worden toegepast.

8Klik op [Afsluiten] in het menu [Bestand] om User Management Tool af te sluiten.

Opmerking

• Raadpleeg de Help-functie van SmartDeviceMonitor for Admin voor meer informatie over het instellen van beperkingen.