Functies beperken

Volg de onderstaande procedure om het gebruik van individuele functies te beperken.

1Start SmartDeviceMonitor for Admin User Management Tool op.

2Klik op het tabblad [Informatie gebruikersteller] van User Management Tool.

3Klik op de gebruiker waarvan u de functies wilt beperken.

4In het menu [Bewerken] van User Management Tool klikt u op [Toegang tot app. beperken].

Afbeelding van toepassingsscherm

5Selecteer het aankruisvakje van de functies die u wilt beperken.

6Klik op [OK].

Er verschijnt een bevestigingsboodschap.

7Klik op [Ja].

De instellingen worden toegepast.

8Klik op [Afsluiten] in het menu [Bestand] om User Management Tool af te sluiten.