Log-in (via een printerstuurprogramma)

Deze sectie legt de procedure uit voor het inloggen in het apparaat via een printerstuurprogramma.

Geef de coderingsinstellingen op in de printereigenschappen van het printerstuurprogramma en geef dan een log-in gebruikersnaam en wachtwoord op, als Basisverificatie, Windows-verificatie, LDAP-verificatie of Integratieserververificatie actief is. Zie de Help van het printerstuurprogramma voor meer informatie.