Wanneer het Verificatiescherm wordt weergegeven

Deze sectie legt het verificatiescherm uit.

Belangrijk

Het verificatiescherm verschijnt op het display, als Basisverificatie, Windowsverificatie, LDAP-verificatie of Integratieserver-verificatie actief is. U kunt het apparaat alleen maar gebruiken als u uw eigen log-in gebruikersnaam en log-in wachtwoord heeft ingevoerd. Als Gebruikerscode-verificatie actief is dan kunt u het apparaat alleen maar gebruiken wanneer u de gebruikerscode heeft ingevoerd.

Kunt u het apparaat gebruiken, dan bent u ingelogd. Kunt u het apparaat niet gebruiken, dan bent u uitgelogd. Zorg ervoor dat u uitlogt als u bent ingelogd om te voorkomen dat iemand het apparaat gebruikt zonder daarvoor te zijn geautoriseerd.

Opmerking

Verwante onderwerpen

Gebruikerscode-verificatie (via het bedieningspaneel)
Gebruikerscode-verificatie (Printerstuurprogramma gebruiken)
Inloggen (via het bedieningspaneel)
Uitloggen (via het bedieningspaneel)
Log-in (via een printerstuurprogramma)
Inloggen (via Web Image Monitor)
Uitloggen (via Web Image Monitor)