Papierlade

U kunt documenten ontvangen van geprogrammeerde afzenders (Speciale afzenders) en documenten van andere afzenders afdrukken op verschillende soorten papier.

Als bijvoorbeeld Lade 1 blauw papier bevat en Lade 2 wit papier, drukt het apparaat documenten van Speciale afzenders af op blauw papier en documenten van andere afzenders op wit papier, waardoor u de twee makkelijk kunt (onder)scheiden.

Als u helemaal geen Speciale afzenders programmeert, genereert het apparaat documenten ontvangen van alle afzenders vanuit de standaard papierlade.