Speciale afzenders die anders moeten worden behandeld

In dit onderdeel worden de instellingen beschreven voor speciale afzenders.

Door bepaalde afzenders vooraf te programmeren, kunt u voor iedere afzender de volgende functies instellen:

Gebruik Eigen naam of Eigen faxnummer voor het programmeren van uw afzenders. Als de afzender een apparaat heeft van dezelfde producent, programmeer dan een Eigen naam die reeds is geprogrammeerd als afzender. Als het apparaat niet van dezelfde producent is, wordt Eigen Faxnummer gebruikt.

U kunt dezelfde instellingen toepassen op alle geprogrammeerde nummers. U kunt vervolgens indien nodig de instellingen aanpassen voor individuele nummers met behulp van de functie Registratie speciale afzenders.

De volgende items kunnen worden geprogrammeerd.

Opmerking

Verwijzing

Verwante onderwerpen

Geautoriseerde ontvangst
Afdrukhoeveelheid Ontvangstbestand
Doorzenden
2-zijdig afdrukken
Geheugenslot
Papierlade
Speciale afzenders programmeren/wijzigen
Geautoriseerde ontvangst per afzender
Afdrukhoeveelheid ontvangstbestand per afzender
Doorzenden per afzender
2-zijdig afdrukken per afzender
Geheugenslot per afzender
Papierlade per afzender
De oorspronkelijke setup van een speciale afzender programmeren
Een speciale afzender verwijderen