Documenten opslaan in Informatieboxen

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u een document in een Informatiebox opslaat.

1. Druk op [Wijz TX/Inf.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2. Druk op [Bestand informatiebox opslaan/verwijderen/afdrukken].

3. Selecteer de box waarin u het bestand wilt opslaan.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Wanneer er voorgeprogrammeerde bestanden zijn, verschijnt er een bestandsmerk links van de boxnaam.

Er wordt een bericht weergegeven indien u een box selecteert waarin een bestand is opgeslagen. Druk op [Ja] als u het bestand wijzigt. Het opgeslagen oorspronkelijke bestand wordt overschreven.

4. Wanneer een wachtwoord is ingesteld voor de box, voert u het wachtwoord in en drukt u vervolgens op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Wanneer u zich vergist, drukt u op [Wissen] voordat u op [OK] drukt en probeert u het opnieuw.

Om het invoeren van een wachtwoord te annuleren, drukt u op [Annuleren]. Het display keert terug naar dat bij stap 3.

5. Plaats het origineel en selecteer de gewenste scaninstellingen.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

U kunt eveneens de volgende instellingen selecteren:

• Orig. invoerrichting

• Originele instellingen (De optionele ADF is vereist.)

• Stempel (De optionele ADF is vereist.)

6. Druk op de toets [Start].

Het apparaat begint het origineel te scannen.

Om het scannen te stoppen, drukt u op [Stoppen]. Het display keert terug naar stap 3.

Herhaal vanaf stap 3 om een document in een andere Informatiebox op te slaan.

7. Druk tweemaal op [Afsluiten].

Het stand-by display wordt weergegeven.