Informatieboxen

Gebruik de functie Informatiebox om het apparaat in te stellen als document server.

Programmeer een document in een Informatiebox zodat anderen dit kunnen ophalen. Als een verzoek is gedaan door een andere partij, wordt de SEP-code die zij opgeven, vergeleken met de SEP-codes die zijn geprogrammeerd in de desbetreffende Informatiebox. Als de code overeenkomt met het document dat in de Informatiebox is opgeslagen, wordt het document automatisch naar de andere partij gezonden.

Andere partijen kunnen deze documenten ontvangen wanneer ze deze opvragen.