Een bestemming toevoegen

U kunt een bestemming toevoegen voor broadcasting.

1. Druk op [Wijz TX/Inf.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2. Druk op [TX-bestand contr./stoppen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3. Selecteer het bestand waaraan u een bestemming wilt toevoegen.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4. Druk op [Instellingen control/wijz].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5. Press [Best. toev.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

6. Geef de bestemming op met de cijfertoetsen of Bestemming-toetsen en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Druk op het tabblad voor het verzendingstype om over te schakelen naar fax/IP-Fax, Internetfax, e-mail of map als type verzending.

Als u een afzender opgeeft wiens e-mailadres al is geregistreerd, kunt u Internetfaxbestemmingen en e-mailadressen toevoegen.

U kunt alleen een mapbestemming toevoegen met Bestemming-toetsen.

U kunt ook een SUB-code of SEP-code programmeren door op [Geav.eigsch.]. te drukken.

7. Druk op [Afsluiten].

Herhaal vanaf stap 3 indien u nog een bestemming wilt toevoegen.

8. Druk tweemaal op [Afsluiten].

Het stand-by display wordt weergegeven.