Een bestemming van een gelijktijdige broadcast verwijderen

U kunt geselecteerde broadcastbestemmingen verwijderen.

Belangrijk

1. Druk op [Wijz TX/Inf.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2. Druk op [TX-bestand contr./stoppen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3. Selecteer het bestand waarvan u de bestemming wilt wissen.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4. Druk op [Instellingen control/wijz].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5. Druk op [Wijzigen] om de gewenste bestemming te verwijderen.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Wanneer u een mapbestemming verwijdert, drukt u op [Verwijderen] en vervolgens op [Ja] op een scherm met een bevestigingsbericht. Ga naar stap 7.

6. Druk op de toets [Wis/Stop] om de bestemming te verwijderen en druk vervolgens op [OK].

Illustratie van toets Wis/Stop

Als u op de toets [Wis/Stop] drukt, verwijdert u per cijfer het faxnummer of IP-Faxadres. De Internetfaxbestemming of het e-mailadres kan in een keer worden gewist door op [Wis/Stop] te drukken.

7. Druk op [Afsluiten].

Om een andere bestemming te wissen, herhaalt u de procedure vanaf stap 3.

8. Druk tweemaal op [Afsluiten].

Het stand-by display wordt weergegeven.