Gem. orig. form.

U kunt verschillende formaten originelen gelijktijdig verzenden.

Selecteer dit om het formaat van de originelen die in de ADF zijn geplaatst, afzonderlijk te scannen. Wanneer bijvoorbeeld originelen met de formaten A3Liggend en A4Staand samen worden verzonden, worden gewoonlijk alle originelen verzonden op basis van het formaat van het eerste origineel. Door Gem. orig. form. te selecteren, scant en verzendt het apparaat elk origineel overeenkomstig diens formaat.

Belangrijk

1. Druk op [Scaninstellingen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2. Druk op [Scanformaat].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3. Druk op [Gem. orig. form. ].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4. Druk op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

"Autodetectie: Gem. orig. form." wordt weergegeven boven [Scaninstellingen].

Om Gem. orig. form. te annuleren, drukt u opnieuw op [Gem. orig. form] voordat u op [OK] drukt.