Scaninstellingen

U kunt de scaninstellingen configureren op basis van het origineel dat u scant.

Het kan zijn dat u veel verschillende typen faxdocumenten wilt verzenden. Sommige van deze documenten kunnen moeilijk te reproduceren zijn bij de ontvanger. Het apparaat beschikt echter over vier instellingen die u kunt aanpassen om het document met de meest optimale beeldkwaliteit te verzenden.

Scantype:

Tekst, Tekst / Zeer fijn, Tekst / Foto, Foto

Resolutie:

Standaard, Detail, Super fijn (optioneel)

Scanformaat:

Autodetectie, Standaard, Gebied, Gem. orig. form.

Belichting (contrast):

Autom. bel., Handm. bel. (zeven niveaus), Gecomb. auto en Handm. bel.

Verwante onderwerpen

Scantype
Resolutie
Scanformaat
Belichting (contrast)
Scaninstellingen mixen voor een origineel met meerdere pagina's
De bestandsindeling selecteren