Resolutie

Geef de resolutie op overeenkomstig het formaat van de tekst op het origineeel.

Afbeeldingen en tekst worden in het apparaat gescand door ze om te zetten in een reeks punten. De dichtheid van de punten bepaalt de kwaliteit van de afbeelding en hoe lang het duurt om het te verzenden. Daarom hebben afbeeldingen die gescand zij bij een hoge resolutie (Super fijn) een hoge kwaliteit, maar duurt de verzending langer. Omgekeerd, scannen met een lage resolutie (Standaard) resulteert in een lage kwaliteit, maar het origineel wordt sneller verzonden. Selecteer de instelling die overeenkomt met uw behoefte, gebaseerd op deze afweging tussen snelheid en afbeeldingskwaliteit.

Standaard (8 × 3,85 regels/mm, 200 × 100 dpi)

Selecteren voor originelen die tekens van een normaal formaat bevatten.

Detail (8 × 7,7 regels/mm, 200 × 200 dpi)

Selecteren voor originelen die kleinere tekens bevatten of wanneer u meer helderheid wenst. Deze resolutie is twee keer zo fijn als Standaard.

Super fijn (optioneel uitbreidingsgeheugen vereist: 16 × 15,4 regels/mm, 400 × 400 dpi)

Selecteren voor originelen met zeer fijne details of wanneer u de meest optimale beeldhelderheid wenst. Deze resolutie is acht keer fijner dan Standaard.

1. Druk op [Scaninstellingen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2. Druk op [Resolutie].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3. Selecteer de benodigde resolutie en druk vervolgens op [OK].