Kennisgeving aan gebruikers van de (optionele) faxeenheid

label

Verklaring van conformiteit

Melding aan gebruikers in de EER-landen

Dit product voldoet aan de essentiële vereisten en voorwaarden van Richtlijn 1999/5/EG van het Europese Parlement en van de Raad van 9 maart 1999 over radioapparatuur en telecommunicatie-eindapparatuur en de wederzijdse erkenning van hun conformiteit.

Melding aan gebruikers die analoge PSTN gebruiken in de EER-landen

Dit product is ontworpen om toegang te krijgen tot analoge Public Switched Telephone Networks (PSTN) in alle landen van de Europese Economische Ruimte. Lokale PSTN-compatibiliteit is afhankelijk van instellingen van de schakelbordsoftware. Neem contact op met uw servicevertegenwoordiger als u dit product verplaatst naar een ander land. Neem in geval van problemen in eerste instantie contact op met uw servicevertegenwoordiger.

De CE-verklaring van overeenstemming is beschikbaar via URL:

http://www.ricoh.co.jp/fax/ce_doc waarna u vervolgens het desbetreffende product aanklikt.