Juridische verbodsbepaling

Kopieer of print geen enkel item waarvan reproductie bij wet is verboden.

Het kopiëren of afdrukken van de volgende zaken is in het algemeen overeenkomstig de plaatselijke wetgeving verboden:

bankbiljetten, belastingzegels, obligaties, aandeelbewijzen, bankcheques, cheques, paspoorten, rijbewijzen.

De voorgaande lijst is slechts bedoeld als een richtlijn en is niet alomvattend. Wij accepteren geen enkele verantwoordelijkheid voor de volledigheid of nauwkeurigheid ervan. Mocht u vragen hebben met betrekking tot de rechtmatigheid van het kopiëren of afdrukken van bepaalde zaken, raadpleeg dan uw juridisch adviseur.

Dit apparaat is uitgerust met een functie die het maken van valse bankbiljetten voorkomt. Dankzij deze functie worden originele afbeeldingen die overeenkomen met bankbiljetten mogelijk niet goed gekopieerd.