Bestemmingen in het Adresboek programmeren

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u een faxnummer in het Adresboek registreert.

U kunt faxnummers, IP-Faxbestemmingen, Internetfaxbestemmingen, e-mailadressen, en mapbestemmingen registreren in het Adresboek. Voor nadere details over het registreren van Internetfaxbestemmingen, e-mailadressen, IP-Faxbestemmingen en mapbestemmingen, zie “Adressen en gebruikers registreren voor fax-/scannerfuncties” in de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

Opmerking

• U kunt ook faxnummers, Internetfaxbestemmingen, e-mailadressen, IP-Faxbestemmingen en mapbestemmingen uit het Adresboek in een groep registreren.

• U kunt bestemmingen registreren met [Prg.Best.] op het beginscherm. U kunt geen mapbestemmingen registreren via het beginscherm van de faxfunctie. Voor nadere details over het registreren van mapbestemmingen, zie “Adressen en gebruikers registreren voor fax-/scannerfuncties” in de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

• Wanneer het beginscherm van de fax wordt weergegeven, nadat de inhoud van het Adresboek is veranderd, verschijnt het bericht "Bestem.lijst/apparaatinstell. worden bijgewerkt." Druk op [Afsluiten] om terug te gaan naar het beginscherm.

• U kunt bestemmingen registreren in het Adresboek met Web Image Monitor of SmartDeviceMonitor for Admin. Voor nadere details over de installatie of bediening ervan, zie “De printer controleren en configureren”, Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen, of, voor informatie over het Adresboek, zie de betreffende Help-onderwerpen.