Een faxbestemming wijzigen

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u een naam en faxnummer wijzigt dat is geregistreerd in het Adresboek.

1Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

Illustratie van toets Gebruikersinstellingen/Teller

2Druk op [Systeeminstellingen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Druk op [Beheerdertoepassingen].

4Druk op [Adresboekmanagement].

5Controleer of [Programmeren/Wijzigen] is geselecteerd.

6Selecteer de naam waarvoor u de faxbestemming wilt wijzigen.

Druk op de naamtoets of voer het registratienummer in met behulp van de cijfertoetsen.

7Wijzig de naam of toetsweergave door op [Wijzigen] te drukken onder "Naam" or "Toetsweergave".

Schermafbeelding Bedieningspaneel

8Voer de naam of toetsweergave in en druk vervolgens op [OK].

9Om de titel te wijzigen drukt u op de toets voor classificatie die u wilt gebruiken onder "Titel selecteren".

10Druk op [Faxbestemm].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

11Druk op [Wijzigen] onder "Faxbestemming".

Schermafbeelding Bedieningspaneel

12Voer het nieuwe faxnummer in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op [OK].

13Wijzig zo nodig de instellingen van "Select. Lijn", "Geav.eigens.", "Faxkoptekst" en "Label invoegen".

14Druk op [OK].

15Druk op [Afsluiten].

16Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

Opmerking

• Voor nadere details over de procedure in stap 13, zie “Adressen en gebruikers registreren voor fax-/scannerfuncties” in de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.