De bestemming tonen voorafgaand aan verzending

Om te voorkomen dat documenten worden verstuurd naar de verkeerde bestemming, kunt u het apparaat zo instellen dat het de bestemming nogmaals toont nadat deze is ingevoerd en voordat het bestand wordt verstuurd.

Als u gebruik wilt maken van deze functie, neemt u contact op met de leverancier.

Houd er rekening mee dat de ingevoerde bestemming niet meer zal worden getoond als u één van de volgende verzendmethodes gebruikt:

1Geef de bestemming op.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Wanneer u zich vergist, drukt u op [Wissen] en voert u het nummer opnieuw in.

2Druk op de toets [Start].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Hiermee worden de bestemming en de verzendinstellingen getoond.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Als u de bestemming wilt wijzigen, drukt u op [Afsluiten], en voert u de bestemming opnieuw in.

3Druk nogmaals op de toets [Start].

Verzending begint.

Na verzending verschijnt de stand-bydisplay.