Ingevoerde bestemmingen registreren in het Adresboek

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u een direct ingevoerd faxnummer, Internetfaxbestemming, IP-Faxbestemming of e-mailadres registreert in het Adresboek.

Belangrijk

• Als u een e-mailadres dat is geregistreerd in het Adresboek wilt gebruiken als e-mailbestemming, geeft u “Gebruik E-mailadres voor ” op voor [E-mail / Internetfaxbestemming]. Gebruik dezelfde procedure voor e-mailadressen die in het Adresboek zijn geregistreerd in groepsbestemmingen.

1Druk op [Prg.Best.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Druk op [Namen] en voer alle noodzakelijke informatie in.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Druk op [OK].

Opmerking

• Voor nadere details over het registreren van bestemmingen, zie “Adressen en gebruikers registreren voor fax-/scannerfuncties” in de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

• Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen, verschijnt [Prg.Best.] mogelijk niet en kunt u de bestemming niet registreren.