Opgeslagen documenten afdrukken

Met deze functie kunt u documenten afdrukken die zijn opgeslagen in de Document Server.

U kunt ook alleen de eerste pagina afdrukken als u de inhoud van het origineel wilt controleren.

Belangrijk

• Als u [Afdrukken pagina 1] selecteert, worden originelen met een groter formaat dan A4 eerst verkleind tot A4-formaat en vervolgens afgedrukt.

1Druk op [Sel. opgesl. best.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Selecteer het af te drukken document.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Druk op de miniatuurtoets om het scherm over te schakelen naar miniatuurweergave.

3Als u een document met een wachtwoord selecteert, voert u het wachtwoord in en drukt u op [OK].

Afbeelding scherm bedieningspaneel

Als het document geen wachtwoord heeft, gaat u verder met stap 4.

4Druk op [Bestand afdrukken] of [Afdrukken pagina 1].

Als u op [Bestand afdrukken] drukt, worden alle pagina's afgedrukt. Als u op [Afdrukken pagina 1] drukt, wordt alleen de eerste pagina afgedrukt.

Als u dubbelzijdig wilt afdrukken, drukt u op [Afdr. op 2 zijden]. Wanneer meerdere bestanden zijn opgegeven, worden ze per bestand afgedrukt.

Om het afdrukken te annuleren, drukt u op [Stop. met afdr].

5Druk op de toets [Start].

Als alleen de eerste pagina wordt afgedrukt, wordt de bestandsnaam bovenaan het papier gezet.

Om het afdrukken te annuleren nadat u op [Start] heeft gedrukt, drukt u op [Stop. met afdr].

6Druk op [Annuleren].

Het stand-by display wordt weergegeven.

Opmerking

• U kunt alleen documenten afdrukken die zijn opgeslagen met de faxfunctie.

• Wanneer originelen die niet zijn opgeslagen met behulp van de functie Gem. orig. form. worden afgedrukt, kunnen de papierformaten afwijken afhankelijk van het feit of het afdrukken gebeurt via de faxfunctie of de Document Server.

• U kunt meerdere documenten tegelijkertijd aangeven en afdrukken.

• Voor de maximum waarden van de volgende items, zie "Maximum waarden".

• Aantal opgeslagen documenten dat u op een bepaald tijdstip kunt afdrukken met [Afdrukken pagina 1]

• Aantal opgeslagen documenten dat u op een bepaald tijdstip kunt afdrukken met [Bestand afdrukken]