Een opgeslagen bestand verzenden

In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe faxdocumenten moeten worden opgeslagen en beheerd in de Document Server.

De Document Server kan documenten van verschillende toepassingen opslaan.

De documenten die worden opgeslagen met de faxfunctie kunnen via de fax worden verzonden.

Opslaan in de Document Server biedt de volgende mogelijkheden:

U kunt meerdere documenten als één document afdrukken en verzenden of tegelijkertijd met gescande originelen verzenden. Volg de instructies onder [Sel. opgesl. best.] bij het verzenden of afdrukken van opgeslagen documenten.

Illustratie van opslaan van document

Belangrijk

• Bij een storing op de harde schijf van het apparaat kunnen de gegevens die zijn opgeslagen in het apparaat verloren gaan. De fabrikant kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade die het gevolg is van gegevensverlies.

Opmerking

• Opgeslagen documenten worden zelfs niet verwijderd als er een stroomstoring is of als de hoofdschakelaar is uitgeschakeld.

• U kunt instellen of het apparaat na een bepaald aantal dagen automatisch documenten van de Document Server moet verwijderen. U kunt deze instelling wijzigen met "Aut. best.verw. in Document server" onder "Systeeminstellingen". Zie “Systeeminstellingen” in de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

• U kunt via de Document Server geen ontvangen en opgeslagen documenten controleren.

• Documenten in de Document Server kunnen worden verzonden, afgedrukt of verwijderd en hun informatie kan worden gewijzigd met de Web Image Monitor.

• Met behulp van DeskTopBinder of Web Image Monitor kunnen documenten die u in de Document Server heeft opgeslagen, downloaden en beheren op de computer. Zie “Document Server” in de Kopieer-/Document Serverhandleiding.

• Voor de maximum waarden van de volgende items, zie "Maximum waarden".

• Aantal documenten dat u kunt opslaan in de Document Server met de faxfunctie

• Aantal pagina's per document dat u kunt opslaan in de Document Server

• Aantal pagina's dat u kunt opslaan in de Document Server (in totaal - kopieerfunctie, faxfunctie, printerfunctie en scannerfunctie)