Opgeslagen documentinformatie wijzigen

U kunt de bestandsnaam, de gebruikersnaam en het wachtwoord van opgeslagen documenten wijzigen.

Als u een opgeslagen document wilt wijzigen, verwijdert u het document dat u niet meer nodig heeft en programmeert u het nieuwe document.

1Selecteer [Sel. opgesl. best.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Selecteer [Best. beh./verw.] en druk vervolgens op het document dat u wilt wijzigen.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Als u een document selecteert waarvoor een wachtwoord is ingesteld, voert u het wachtwoord in en drukt u op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Wanneer een geselecteerd bestand geen wachtwoord heeft, gaat u naar stap 4.

4Wijzig de gewenste informatie in het opgeslagen document.

Druk op de toetsen voor de items die u wilt wijzigen.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Druk op [Afsluiten].

Het stand-by display wordt weergegeven.