Een voorvertoning weergeven

Geef een voorvertoning weer van opgeslagen documenten.

1Selecteer het document dat u wilt verzenden.

Druk op de Miniaturen-toets om over te schakelen naar de miniatuurweergave.

2Druk op [Voorvertoning].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Controleer de voorvertoning.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

• Druk op [Uitzoomen] of [Inzoomen] om de voorvertoningsafbeelding te vergroten of te verkleinen.

• Druk op [] [] [] [] om door de voorvertoningsafbeelding te schuiven.

• Druk op [Veranderen] onder "Bestand weergeven" om een ander geselecteerd bestand weer te geven.

• Druk op [Veranderen] onder "Pagina weergeven" om een andere pagina weer te geven.

4Druk op [Afsluiten].

Opmerking

• Wanneer afbeeldingsbestanden beschadigd zijn of groter zijn dan A3, worden ze niet weergegeven in het voorvertoningscherm.

• Wanneer het afbeeldingsbestand beschadigd is, slaat u het opnieuw op.

• Wanneer u originelen met meerdere pagina's van verschillende formaten heeft opgeslagen zonder gebruik te maken van de functie Gem. orig. form., kan het weergegeven formaat afwijken van het feitelijke formaat voor pagina's na de eerste pagina.