Het onderwerp invoeren

Hiermee kunt u een onderwerp invoeren voor het Internetfax- of e-maildocument dat u wilt verzenden.

1Plaats het origineel en selecteer de gewenste scaninstellingen.

2Geef de afzender op.

Voor nadere details, zie "Afzenderinstellingen".

3Druk op [TX modus].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Druk op [Onderwerp].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Voer het onderwerp in.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

6Om tekenreeksen in te voeren die in het apparaat zijn geprogrammeerd, drukt u op [Gebruikerstekst] en selecteert u vervolgens de tekenreeksen die u wilt invoeren.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

7Druk op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Het ingevoerde onderwerp verschijnt in het veld Onderwerp.

8Druk op [OK].

Het stand-by display wordt weergegeven.

9Geef een bestemming op en druk vervolgens op de toets [Start].

Opmerking

• Voor het gemak programmeert u veelgebruikte onderwerpen vooraf in “Gebruikerstekst Programmeren/ Wijzigen / Verwijderen” in “Systeeminstellingen”. Voor nadere details over de programmeermethode, zie “Systeeminstellingen” in de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

• Wanneer u een Internetfax of e-mailbericht verzendt zonder een onderwerp in te stellen, wordt een onderwerp automatisch ingevoegd. Voor nadere details over hoe het onderwerp automatisch wordt ingevoegd, zie "Automatisch gegenereerde onderwerpen voor e-mail opgeven" en "Ontvangen afbeeldingen".

• U kunt niet alleen een onderwerp als Internetfax of e-mail verzenden, zonder origineel.

• Voor nadere details over tekstinvoer, zie Over dit apparaat.

• U kunt één van de snelbedieningstoetsen programmeren voor deze functie. Met de snelbedieningstoets kunt u stap 3 en 8 overslaan. Voor nadere details over snelbedieningstoetsen, zie “Standaardinstellingen”.

• Voor het maximum aantal tekens voor een e-mailonderwerp, zie "Maximum waarden".