Een bestemming in het Adresboek zoeken

Gebruik deze functie om te zoeken naar een bestemming geregistreerd in de Bestemmingslijst aan LDAP Server.

Belangrijk

• Om naar een bestemming op een LDAP-server te kunnen zoeken, moet de LDAP-server vooraf geregistreerd zijn. Voor nadere details over het registreren van LDAP-servers, zie “Systeeminstellingen” in de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

Opmerking

• Druk op het tabblad voor het verzendingstype op het scherm Zoek Bestemming om over te schakelen tussen de verzendingstypen fax/IP-Fax, Internetfax, e-mail en map.

• De zoekactie levert alleen bestemmingen op waarvan de eerste tekens overeenkomen met de ingevoerde tekens.

• Er wordt een waarschuwingsbericht weergegeven wanneer de zoekactie meer dan het maximum aantal bestemmingen oplevert dat u per keer mag opzoeken. Druk op [Afsluiten] en wijzig de bestemmingsnaam om minder bestemmingen weer te geven.

• Voor het maximum aantal bestemmingen dat u op een bepaald tijdstip kunt opzoeken [Zkbest.], zie "Maximum waarden".

• Alhoewel een gebruiker meerdere e-mailadressen kan programmeren, kan tijdens het zoeken maar één adres worden opgehaald. Het adres dat opgehaald is met de zoekactie is afhankelijk van de zoekmethode die door de LDAP-server wordt ondersteund. Het adres dat als eerste is geprogrammeerd wordt echter normaal opgehaald.