Zoeken op e-mailadres

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u op e-mailadres naar een bestemming zoekt die in het Adresboek is geregistreerd.

1Druk op [Zkbest.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Selecteer een zoekbestemming.

Zoek in het Adresboek door [Adresboek] te selecteren.

Om in een LDAP Server te zoeken, selecteert u de relevante LDAP Server.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Druk op [E-mail] om het type verzending te wijzigen in e-mail.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Druk op [E-mailadres].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Voer het e-mailadres (e-mailbestemming) in waarnaar u wilt zoeken en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Als u een onjuist teken invoert, drukt u op [], [], [Backspace] of [All.verwijd.] en voert u vervolgens het teken opnieuw in.

6Controleer of de tekens die u heeft ingevoerd correct zijn en druk vervolgens op [Zoekopdr. starten].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Wanneer het zoeken is voltooid, verschijnt een zoekresultaat.

7Selecteer een bestemming.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Als de vereiste bestemming niet wordt weergegeven, gebruikt u [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om door de lijst te bladeren.

Druk op [Details] om gedetailleerde informatie over de geselecteerde bestemming weer te geven.