Zoeken op registratienummer

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u kunt zoeken naar een bestemming door een registratienummer op te geven dat opgeslagen is in de bestemmingslijst.

1Druk op het tabblad voor het verzendingstype om over te schakelen naar fax/IP-Fax, Internetfax, e-mail of map als type verzending.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Druk op [Reg.nr.].

Het invoerdisplay voor het registratienummer verschijnt.

3Voer een registratienummer in met behulp van de cijfertoetsen en druk vervolgens op [Bedieningstoets].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Ook al wordt er doorgaans een registratienummer weergegeven met een formaat van vijf nummers, u hoeft de eerste nullen van een registratienummer niet in te voeren.

Wanneer u zich vergist, drukt u op de toets [Wissen] voordat u op [Bedieningstoets] drukt en probeert u het opnieuw.

4Druk op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

De overeenkomende bestemming verschijnt.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Opmerking

• Wanneer het bericht “Kan opgegeven registr.nr. niet vinden.” verschijnt, is het opgegeven registratienummer of het geselecteerde verzendingstype verkeerd of het bestaat niet. Druk op [Afsluiten], controleer het registratienummer opnieuw en volg de procedure vanaf stap 1 of 3.