Nieten

Elke kopie kan aan elkaar geniet worden.

Illustratie van Nieten

Belangrijk

Richting van het origineel en nietpositie

Plaats alle originelen in de ADF in de richting waarin ze normaal kunnen worden gelezen. Als u een origineel op de glasplaat plaatst, houdt u dezelfde richting aan maar plaatst u het origineel met de bedrukte zijde naar beneden.

De relatie tussen de richting van het origineel en de nietpositie is zoals hieronder is weergegeven:

• Finisher SR3010 (Type 1 en 2)

Illustratie van de nietpositie

• Finisher SR790 (Type 1 en 2)

Illustratie van de nietpositie

• Booklet Finisher SR3000 (Type 1 en 2)

Illustratie van de nietpositie

In bovenstaande tabel wordt de nietpositie getoond. De richting van het papier geeft niet de uitvoerrichting aan.

Links 2 and Boven 2 zijn niet beschikbaar voor Staand papier groter dan A4.

• Finisher SR790 (Type 3 en 4)

Illustratie van de nietpositie

• Finisher SR3030/ Booklet Finisher SR3020 (Type 3 en 4)

Illustratie van de nietpositie

In bovenstaande tabel wordt de nietpositie getoond. De richting van het papier geeft niet de uitvoerrichting aan.

Links 2 and Boven 2 zijn niet beschikbaar voor Staand papier groter dan A4.

1. Druk op [Afwerken].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Selecteer één van de posities voor de nietjes.

Wanneer de Finisher SR790 is geinstalleerd: (Type 1 en 2)

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer de Finisher SR3010 is geinstalleerd: (Type 1 en 2)

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer de Booklet Finisher SR3000 is geinstalleerd: (Type 1 en 2)

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer de Finisher SR790 is geinstalleerd: (Type 3 en 4)

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer de Finisher SR3030 is geinstalleerd: (Type 3 en 4)

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer de Booklet Finisher SR3020 is geïnstalleerd: (Type 3 en 4)

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer u een nietpositie selecteert, wordt de Sorteermodus automatisch geselecteerd.

3. Druk op [OK].

4. Voer het aantal te kopiëren sets in met de cijfertoetsen.

5. Plaats de originelen en druk vervolgens op de toets [Start].