Indstillingsprocedure for brugerdefineret format, når en del af en original scannes

Dette afsnit forklarer, hvordan man indstiller et brugerdefineret format for scanning af en del af en original.

Hvis man vil scanne en del af en original, skal man måle originalformat (X1 og Y1), startposition (X2 og Y2) og scanneområde (X3 og Y3) på forsiden af originalen og derefter indtaste værdierne i samme rækkefølge på skærmbilledet til indstilling af brugerdefineret format.

For at vise skærmbilledet til indstilling af brugerdefineret format som scannerens startskærmbillede skal man trykke på [Scanneindstillinger] > [Scannestørrelse] > [Brugerdef. format].

Målemetoder afviger afhængigt af, hvor originalen placeres og den retning, som den placeres i. Yderligere information om korrekt måling af originalformat (X1 og Y1), startposition (X2 og Y2) og scanneområde (X3 og Y3) findes i "Sådan måles formater".

Indtast formaterne under henvisning til "Scanneindstillinger på skærmbilledet til indstilling af brugerdefineret format".

Måling af formater

Retning og placering af en original

Målemetode for scanning af området "R".

I retningen Illustration af driftspanelpå glaspladen eller i den automatiske dokumentføder.

Illustration af originalformat

I retningen Operation panel screen illustration i ADF.

Illustration af originalformat

I retningen Operation panel screen illustration på glaspladen.

Illustration af originalformat

Scanneindstillinger på skærmbilledet til indstilling af brugerdefineret format

Illustration af skærm på kontrolpanel med billedforklaringer

1. Originalformat (X1 og Y1)

Angiv hele originalens format.

Indtast de aktuelle værdier i [X1] og [Y1] under henvisning til "Måling af formater", og tryk herefter på tasten [Sharp].

2. Startposition (X2 og Y2)

Angiv startposition for scanning

Indtast de aktuelle værdier i [X2] og [Y2] under henvisning til "Måling af formater", og tryk herefter på tasten [Sharp].

3. Scanneområde (X3 og Y3)

Angiv format for scanneområdet.

Indtast de aktuelle værdier i [X3] og [Y3] under henvisning til "Måling af formater", og tryk herefter på tasten [Sharp].