Indstilling af originaler til scanning ved brugerdefineret format

Dette afsnit forklarer, hvordan du anbringer de originaler, som du ønsker at scanne i et brugerdefineret format.

Indstilling af originalretning

Under [Originalretning] skal man vælge [Operation panel screen illustration] eller [Operation panel screen illustration] afhængigt af originalretning. For at vise [Originalretning] som scannerens startskærmbillede skal man trykke på [Originalretning]. For flere detaljer henvises til "Indstilling af fremføringstype for original".

Placering af en original

Placér originaler med forsiden opad i den automatiske dokumentføder og med forsiden nedad på glaspladen.

Originalretning er [Operation panel screen illustration]

Emne

Beskrivelse

Placering af en original i den automatiske dokumentføder

Illustration af indstilling af originalretning

Placering af en original på glaspladen

Justér originalen, drej den mod højre eller venstre, og placér den derefter med forsiden nedad på glaspladen.

Illustration af indstilling af originalretning

Originalretning er [Operation panel screen illustration]

Emne

Beskrivelse

Placering af en original i den automatiske dokumentføder

Illustration af indstilling af originalretning

Placering af en original på glaspladen

Vend originalen med forsiden nedad på glaspladen, og justér den derefter med det øverste venstre hjørne af glaspladen.

Illustration af indstilling af originalretning