Scannestørrelse

Vælg formatet på den original, der skal scannes.

Følgende emner og formater kan vælges:

[Aut. registrering]

Scanner originalstørrelser vha. funktionen til automatisk størrelsesdetektering.

[Bland. originalformater]

Scanner en gruppe af originaler med forskellig længde ved at registrere længden på hver enkelt.

[Brugerdef. format]

Scanner i en angivet størrelse.

Skabelonstørrelse

A3image, A4image, A4image, A5image, A5image, B4 JISimage, B5 JISimage, B5 JISimage, 11 × 17image, 81/2 × 14image, 81/2 × 13image, 81/2 × 11image, 81/2 × 11image, 51/2 × 81/2image og 51/2 × 81/2image

Bemærk

Relaterede emner

Forhold mellem original af blandede formater og scanneformat
Indstillingsprocedure for brugerdefineret format, når en hel original scannes
Indstillingsprocedure for brugerdefineret format, når en del af en original scannes
Indstilling af originaler til scanning ved brugerdefineret format