Indstillingsprocedure for brugerdefineret format, når en hel original scannes

Dette afsnit forklarer, hvordan du angiver et brugerdefineret format til scanning af hele området på en original.

For at vise skærmbilledet til indstilling af brugerdefineret format på scannerens startskærmbillede skal man trykke på [Scanneindstillinger] > [Scannestørrelse] > [Brugerdef. format].

Den følgende original i brugerdefineret format vil blive anvendt til forklaring af metoden for angivelse af scanneindstillinger på skærmbilledet til indstilling af brugerdefineret format.

Original i brugerdefineret format skal scannes.

Illustration af original i brugerdefineret format

Scanneindstillinger på skærmbilledet til indstilling af brugerdefineret format

Illustration af skærm på kontrolpanel med billedforklaringer

1. Originalformat (X1 og Y1)

Angiv originalens længde og bredde.

Indtast den faktiske bredde og længde i hhv. [X1] og [Y1], og tryk derefter på tasten [Kraftig].

2. Startposition (X2 og Y2)

Indstil Startposition til 0 mm (0 tommer).

Indtast "0" i både [X2] og [Y2], og tryk herefter på tasten [Sharp].

3. Scanneområde (X3 og Y3)

Angiv samme værdier som for originalformat (X1, Y1).

Indtast de samme værdier i [X3] og [Y3] som for originalformat (respektivt X1 og Y1), og tryk herefter på tasten [Sharp].