Spring overskrift over
VejledningerIndholdForrigeNæsteHjælp

Afsendelse af lagrede filer

Dette afsnit forklarer hovedsageligt, hvordan man vælger filerne, man ønsker at sende.

Se de respektive sider for yderligere information om, hvordan man vælger lagrede filer og foretager indstillinger for afsendelse af filerne.

  1. Tryk på [Vælg gemt fil].

    Illustration af skærm på kontrolpanel

    Listen over lagrede filer vises.

  2. Vælg den fil, du vil sende.

    Man kan vælge flere filer.

    De valgte filer sendes i den rækkefølge, de blev valgt i.

    Hvis man trykker på [Kø], vil kun de valgte filer blive vist i den rækkefølge, de skal sendes.

    Yderligere information om valg af lagrede filer findes i "Visning af liste over lagrede filer".

  3. Tryk på [OK].

  4. Om nødvendigt kan man skifte til skærmbilledet E-mail, skærmbilledet Scan til mappe eller skærmbilledet for netværksleveringsscanneren.

    Yderligere information om skift af skærmbillede findes i "Skift til skærmbilledet E-mail", "Skift til skærmbilledet Scan til mappe" eller "Skift til skærmbilledet for netværksleveringsscanneren".

  5. Angiv destinationen og foretag de nødvendige indstillinger.

    Yderligere information om, hvordan man sender en fil via e-mail eller Scan til mappe eller om, hvordan man leverer en fil, findes i "Grundlæggende handling for afsendelse af scanningsfiler via e-mail", "Grundlæggende handlinger, når Scan til mappe bruges" eller "Grundlæggende handling for levering af filer".

  6. Tryk på tasten [Start].

    Den lagrede fil vil blive sendt.

    Bemærk

    • Hvis man vælger en fil, der er beskyttet af et password, vises et skærmbillede til indtastning af passwordet. For at vælge filen skal man indtaste korrekt password og herefter trykke på [OK].

    • Når URL er blevet sendt via e-mail, kan modtageren kontrollere den lagrede fil ved at trykke på denne URL. For flere detaljer henvises til "Afsendelse af URL via e-mail".

    • Man kan kryptere en e-mail eller vedhæfte en signatur til den. For detaljer henvises til "Sikkerhedsindstillinger til e-mails".