Skift til skærmbilledet Scan til mappe

Dette afsnit forklarer, hvordan du skifter til skærmbilledet Scan til mappe.

Hvis skærmbilledet E-mail vises, skal man trykke på [Mappe] for at skifte til skærmbilledet Scan til mappe.

Hvis skærmbilledet for netværksleveringsscanneren vises, skal du skifte til skærmbilledet Scan til mappe således:

1. Tryk på [Leveringsdest.].

Illustration af skærm på kontrolpanel

Skærmbilledet E-mail eller skærmbilledet Scan til mappe vises.

2. Hvis skærmbilledet E-mail vises, skal man trykke på [Mappe].

Illustration af skærm på kontrolpanel

Scan til mappe-skærmbilledet vises.

Bemærk

• Man kan ikke skifte fra skærmbilledet for netværksleveringsscanneren, mens leveringsdestinationer bliver angivet. For at slette den valgte destination skal man vise destinationen i netværksleveringsscannerens destinationsfelt og derefter trykke på tasten [Slet/Stop].