Skift til skærmbillede for netværksleveringsscanner

Dette afsnit forklarer, hvordan du skifter skærmbilledet til skærmbilledet for netværksleveringsscanneren.

Hvis skærmbilledet E-mail eller Scan til mappe vises, skal du skifte til skærmbilledet for netværksleveringsscanneren.

1. Tryk på [Leveringsdest.].

Illustration af skærm på kontrolpanel

Skærmbilledet for netværksleveringsscanneren vises.

Bemærk

• Du kan ikke skifte fra skærmbilledet E-mail eller skærmbilledet Scan til mappe, mens destinationer eller afsendere angives. Hvis du vil slette en angivet destination, skal du vise destinationen i destinationsfeltet på skærmbilledet E-mail eller skærmbilledet Scan til mappe og derefter trykke på tasten [Slet/Stop].