Afsendelse af URL via e-mail

Dette afsnit forklarer, hvordan man sender den lagrede fils URL via e-mail.

Benyt denne funktion, hvis netværksrestriktioner forhindrer, at man kan sende vedhæftninger via e-mail.

Vigtigt

1. I [Scannerfunkt.] på fanen [Sende-indstillinger] skal man trykke på [E-mail-metode for lagret fil] og dernæst vælge [Send URL-link].

For flere detaljer om angivelse af indstillingen henvises til "Scannerfunktioner" i Vejledning om generelle indstillinger.

2. Vend tibage til scannerens startskærmbillede og tryk på [Gem fil] for at vælge [Send og gem].

For at sende URL via e-mail skal man vælge [Send og gem].

3. Tryk på [OK.]

4. Angiv e-mail-destinationen og foretag andre nødvendige indstillinger, og send derefter filen.

For flere detaljer om afsendelse af e-mail henvises til "Grundlæggende handling ved afsendelse af scanningsfiler via e-mail".

Der sendes en e-mail som den nedenfor viste til destinationen:

Illustration af en e-mail

5. I e-mail-destinationen skal du klikke på den pågældende URL.

Web Image Monitor starter.

6. Vis, slet, eller download filen over netværket ved hjælp af Web Image Monitor.

Bemærk

• For flere detaljer om funktionerne og deres indstillinger i Web Image Monitor henvises til Netværksvejledning.

• Det anbefales, at man bruger Web Image Monitor i det samme netværksmiljø.

• Afhængigt af miljøet kan det være, at webbrowseren ikke starter, og at du ikke er i stand til at se filen, selv om du klikker på den pågældende URL i filen, der er sendt via e-mail. Hvis dette er tilfældet, skal man trykke på den samme URL igen eller manuelt indtaste URL i browserens adresselinje.

• Hvis du vil se yderligere information om funktionerne til styring af lagrede filer ved hjælp af Web Image Monitor, skal man trykke på [Hjælp] øverst til højre i vinduerne i webbrowseren.

• Du kan sende URL-adressen via e-mail og samtidigt sende den via Scan til mappe. I dette tilfælde sendes filen til destinationen for Scan til mappe og ikke den angivne URL.