Brug af den virtuelle printer

Dette afsnit beskriver brug af den virtuelle printerfunktion.

Den virtuelle printer er en pseudoprinter, der kun kan genkendes i et netværk. Den virtuelle printer har forskellige udskrivningsfunktioner som f.eks. valg af indøringsbakke og duplexudskrivning, som du kan indstille på forhånd. Du kan vælge disse indstillinger på forhånd. Hvis du bruger den virtuelle printer under UNIX, Solaris og andre operativsystemer, er forskellige udskrivningsfunktioner mulige uden at du behøver at indtaste de sædvanlige udskrivningskommandoer manuelt.

Relaterede emner

Tilføjelse af virtuel printer
Ændring af konfiguration for virtuel printer
Bekræftelse af konfiguration af virtuel printer
Sletning af virtuel printer
Udskrivning ved hjælp af virtuel printer