Bekræftelse af konfiguration af virtuel printer

Brug nedenstående fremgangsmåde til at bekræfte konfigurationen af en virtuel printer.

1. Start Web Image Monitor.

Yderligere information om logonbrugernavne og -passwords findes i Netværksvejledning.

2. I menuområdet skal du klikke på [Konfiguration] og derefter klikke på [Virtuelle printerindstillinger] i kategorien "Printer".

Der vises en liste med tilgængelige virtuelle printere.

3. Vælg den virtuelle printer, hvis konfigurationsoplysninger du vil bekræfte, og klik derefter på [Detaljer].

Der vises en konfigurationsliste for den valgte virtuelle printer.